Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці завітали до Університету Короля Данила для проведення практичних занять для магістрантів-правників

опубліковано 17 березня 2023 о 11:27

Нещодавно, на базі Університету Короля Данила, в рамках підписаного з навчальним закладом Меморандуму про співпрацю, начальник  управління персоналу Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Ольга Волкова провела практичне заняття для магістрантів-правників УКД.

На занятті, проведеному Ольгою Волковою для студентів-правників було звернуто увагу на важливі аспекти вступу та проходження державної служби відповідно до вимог Закону України «Про державну службу». Майбутнім правникам пояснено вимоги, які ставляться до кандидатів на посади в державній службі, про порядок проходження конкурсів та інших вимог, що стосуються вступу на державну службу.

Також посадовець ознайомила магістрантів з основними вимогами трудового законодавства, зокрема з правами та обов'язками працівників та роботодавців, процедурою укладення трудових договорів та порядком застосування дисциплінарних стягнень до державних службовців.  

Практичне заняття було корисним для магістрантів, оскільки вони отримали важливі знання, які допоможуть їм в подальшій професійній діяльності, якщо вони оберуть державну службу чи здійснюватимуть незалежну професійну діяльність, як адвокати, нотаріуси, арбітражні керуючі та інші.