Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як без помилок заповнити е-декларацію? В ГУ ДПС в області відбувся тренінг для івано-франківських податківців

опубліковано 16 лютого 2023 о 13:42

Які існують типи електронних декларацій, в кого виникає обов’язок декларування та які відомості необхідно обов’язково зазначити в е-документі? Відповіді на ці та інші запитання, що стосувалися антикорупційного законодавства отримали працівники обласної податкової служби під час тренінгу, проведеного фахівцями відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в Івано-Франківській області

І хоча наразі, згідно з законодавством, е-декларації  держслужбовці можуть подати впродовж трьох місяців по завершенню військового стану, головний державний інспектор Назарій Клюфінській радить колегам не зволікати, адже через тривалий проміжок часу ймовірність допустити помилку при заповненні документа  зростатиме.

Загалом впродовж навчального заходу головний державний інспектор Олександра Фільварок детально зупинилася на порядку та особливостях заповнення кожного розділу декларації, окрім того, присутні мали змогу наочно побачити весь навчальний матеріал на електронних слайдах.

На завершення тренінгу працівники ГУ ДПС в області мали змогу отримати вичерпні відповіді на конкретні індивідуальні запитання від лекторів заходу.