Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Де платники податків можуть отримати реквізити рахунків для сплати податків, зборів, єдиного внеску до бюджету?

опубліковано 24 листопада 2022 о 10:50

Як повідомляють в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області, інформація про реквізити рахунків, відкритих відкритих Державною казначейською службою України, оприлюднена на офіційному вебпорталі ГУ ДПС в Івано-Франківській області ДПС або на вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Водночас платники податків в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету мають доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату.

Нагадаємо, робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.