Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформацію про дату переходу чи виключення з реєстру платників єдиного податку можна дізнатись в Електронному кабінеті

опубліковано 18 листопада 2022 о 13:26

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області інформують, що для перевірки інформації про дату (період) обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платником податків або дату виключення з реєстру платників єдиного податку платнику податків достатньо здійснити пошук за податковим номером (серією та номером паспорта) або найменуванням/ПІБ платника податків в Електронному кабінеті.

Нагадаємо, що у відкритій та приватній частинах Електронного кабiнету (https://cabinet.tax.gov.ua), платники податків мають доступ до сервісу «Реєстр платників єдиного податку».

Водночас інформація про юридичних осіб – платників єдиного податку четвертої групи у відкритій та приватній частинах Електронного кабінету відсутня. Набори даних про юридичних осіб – платників єдиного податку четвертої групи оприлюднюються на офіційному вебпорталі ДПС окремим файлом від основного Реєстру платників єдиного податку у форматі xlsx за посиланням: Головна/Відкриті дані/Рєстр платників єдиного податку.

Робота у приватній частині здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, що сертифікований у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.