Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 98 тисяч адміністративних послуг надали податківці Івано-Франківщини за 9 місяців 2022 року

опубліковано 14 жовтня 2022 о 13:21

Протягом січня – вересня 2022 року фахівцями Головного правління ДПС в Івано-Франківській області платникам податків надано 97,8 тисяч адміністративних послуг.

Як зазначають у відомстві, найбільше громадяни зверталися до Центрів обслуговування платників за видачею реєстраційного номера облікової картки платника податків - за 9 місяців податківцями надано більше 39,8 тисяч таких послуг, що складає 40,7 відс. їх загальної кількості.

На другому місці  – послуги з реєстрації платника єдиного податку – майже 18 тисяч, на третьому – надання витягу з реєстру платника єдиного податку – 10,7 тисяч адмінпослуг.

Також за вказаний період податківцями надано 6,1 тисячу адміністративних послуг з реєстрації реєстратора розрахункових операцій, 4,1 тисячу послуг з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, майже 5 тисяч - з реєстрації книг обліку розрахункових операцій, 1,3 тисячі – з реєстрації розрахункових книжок, 279 – з реєстрації платником податку на додану вартість.

Крім цього, видано 3,7 тисяч ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 2,9 тисяч ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, 2,2 тисячі довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи та 362 витяги з реєстру платників  податку на додану вартість.