Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Граничний термін подання податкової декларації з рентної плати за ІІ квартал 2022 року – 9 серпня

опубліковано 03 серпня 2022 о 10:05

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області інформують, що граничний термін подання податкової декларації з рентної плати та додатку з рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за ІІ квартал 2022 року є 9 серпня.

Нагадаємо,  платники рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів впродовж 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу, подають до податкового органу за місцезнаходженням лісової ділянки податкову декларацію з рентної плати та додаток з рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів.
Лісокористувачі щокварталу складають податкову декларацію з рентної плати та сплачують рівними частинами від суми рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, зазначеної в отриманих лісорубних квитках (спеціальних дозволах), протягом 10 календарних днів після закінчення граничного строку подання податкової декларації, виданих у відповідному календарному році, крім сум, сплачених згідно з підпунктами «а» і «б» п.п. 256.11.6 п. 256.11 ст. 256 Податкового кодексу України. Граничний термін сплати рентної плати – 19 серпня.