Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 350 мільйонів гривень податкових зобов’язань донараховано бізнесу Прикарпаття за результатами перевірок

опубліковано 12 жовтня 2021 о 16:48

За 9 місяців 2021 року працівниками податкової служби Прикарпаття  проведено 172 документальні перевірки юридичних осіб області, за результатами яких платникам податків донараховано до сплати узгоджених податкових зобов’язань на сумі 293,7 млн гривень. У порівнянні з минулим роком сума таких донарахувань зросла більш,як у двічі. Такі цифри озвучив заступник начальника Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Віктор Глушпенко.

Зокрема, завдяки контрольно-перевірочній роботі вдалося зменшити бюджетне відшкодування ПДВ майже на 6 млн. грн та від’ємне значення з цього податку на 29,7 млн гривень. У порівнянні з аналогічним періодом того року ефективність проведених заходів зросла врази.

Також з початку року податківці провели 616 документальних перевірок фізичних осіб–підприємців, результат – до сплати 24 млн грн податкових зобов’язань.

Проводилися працівниками податкової служби Івано-Франківщини і фактичні перевірки, з початку року податківці здійснили 581 таку перевірку. Як наслідок держава отримає 32,8 млн грн нарахованих санкцій.

До речі, з початку року за результатами проведених і документальних і фактичних перевірок до бюджету  уже надійшло 161,7 млн грн, повідомив Віктор Глушпенко.