Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чи можливо отримати кваліфікований електронний підпис для ПРРО без відвідування відокремленого пункту реєстрації?

опубліковано 11 жовтня 2021 о 16:41

Отримання кваліфікованого електронного підпису ( КЕП) для програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) без відвідування відокремленого пункту реєстрації можливе виключно для керівників або посадових осіб юридичних осіб за наявності чинного КЕП. Про це інформують в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Інструкцію щодо дистанційного формування сертифікатів для ПРРО (для юридичних осіб) наведено у розділі «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» офіційного інформаційного ресурсу Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (https://acskidd.gov.ua) у підрозділі «Підготовка документів та реєстрація» в категорії «електронна печатка для РРО (Юридична особа)».

Фізичним особам – підприємцям для отримання КЕП для ПРРО необхідно звернутися до відокремленого пункту реєстрації з відповідними реєстраційними документами.

Перелік реєстраційних документів можна переглянути у розділі «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» офіційного інформаційного ресурсу Надавача, обравши категорію «електронна печатка для РРО (Фізична особа)».