Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спартакіада серед працівників ДПС Західного регіону триває

опубліковано 12 вересня 2021 о 10:14

Сьогодні відбулися основні змагання серед податківців Івано-Франківщини, Волині, Закарпаття, Львівщини,Тернопільщини, Рівненщини,  Хмельниччини та Чернівеччини в ході проведення Спартакіади ДПС України.  

 
Цього дня визначилися лідери у настільному тенісі. Так, серед жінок перше місце посіла Наталія Бендас із Івано-Франківщини. У фіналі вона перемогла представницю Львівщини Галину Жигайло. Серед чоловіків представник Івано-Франківщини Василь Макулович зайняв друге місце. В загальнокомандному заліку з тенісу наші спортсмени зайняли 1 місце.
 
З міні-футболу команда ГУ ДПС в Івано-Франківській області зайняла 1 місце в групі А, обігравши команду Закарпатської області з рахунком 6:0 та команду ГУ ДПС у Рівненській області 1:0, а також зігравши нічийним рахунком з ГУ в Чернівецькій області 0:0.
Тож, за результатами сьогоднішніх ігор із міні-футболу завтра у півфіналах зустрінуться Івано-Франківськ з Тернополем. 
 
У змаганнях з волейболу у груповому відбірковому турнірі наша команда теж зайняла 1 місце у групі, і завтра побореться за чемпіонство з ГУ ДПС у Львівській області. 
 
Завтра фінальний день змагань буде не менш насичений подіями та наповнений приємними емоціями, адже визначиться переможець, який представлятиме свій регіон у фіналі. Тож стежимо за новинами, усім бажаємо удачі, а своїй команді – перемоги.