Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Урочистості з нагоди Дня Незалежності відбулися в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області

опубліковано 20 серпня 2021 о 14:42

Сьогодні, 20 серпня 2021 року, відбулись урочисті збори з нагоди відзначення державних Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Дня Незалежності України. Вітаючи з цими святами виконуюча обов’язки начальника Головного управління Наталія Зікрата зазначила, що серед усіх знаменних і пам’ятних дат в історії нашої країни найвидатнішою є 24 серпня 1991 року. Саме цього дня Верховна Рада України ухвалила Акт проголошення Незалежності України, що стало початком побудови вільної, демократичної держави.

«Уже 30 років ми живемо в незалежній Україні, - сказала Наталія Зікрата. - Ці роки були непростими та стали тестом на зрілість, на терпіння та толерантність. Сьогодні уже ніхто не сумнівається у тому, що ми навчились самостійно керувати своєю країною. І хоча в останні 8 років наша держава переживає нелегкі часи, адже іде війна, ці випробування лише об’єднують нас та роблять ще сильнішими».

Також в.о керівника податкової служби зазначила, що податківці Прикарпаття щодень працюючи над забезпеченням надходжень до бюджету, надаючи адміністративні послуги платникам податків, проводячи роз’яснювальну роботу щодо застосування норм податкового законодавства є активними учасниками розбудови нашої країни та її становлення справжньою європейською країною.

Наталія Зікрата привітала ще з одним важливим святом - Днем Державного прапора, який є невід'ємним атрибутом нашого народу і є втіленням національної єдності, честі, гідності та історії творення нашої держави.

З нагоди цих знаменних свят Наталія Зікрата побажала усім податківцям Івано-Франківщини міцного здоров'я, великого родинного щастя і затишку, миру і любові, успіхів у роботі щодо адміністрування податків та сприяння наповненню бюджетів.

Також за сумлінну працю та вагомі трудові здобутки кращі працівники Головного управління ДПС відзначені подяками ДПС України та присвоєнням чергового рангу державного службовця.