Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди професійного свята – Дня податківця України та 25 річниці Дня Конституції України в Головному управлінні ДПС в області нагороджено кращих працівників служби

опубліковано 02 липня 2021 о 15:15

Кожного року, 2 липня, в нашій державі традиційно відзначають День податківця України. З цієї нагоди в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області відбулися урочисті збори. Заступник начальника Головного управління ДПС в області Віктор Глушпенко привітав та подякував колективу податкової служби Івано-Франківщини за сумлінну та віддану працю в ім’я розвитку нашої держави.

“Робота податківця – нелегка та вкрай важлива для суспільства, - сказав посадовець, – адже саме на податкову службу покладено надвідповідальне завдання – забезпечити дохідну частини бюджету країни, тобто створити умови для фінансування усі сфер життєдіяльності держави – медицини, освіти, культури тощо, сприяти розвитку підприємництва та міжнародної торгівлі”.

За словами Віктора Глушпенка, кожен працівник податкової служби, який сумлінно виконує свої професійні обов’язки, робить значний вклад в розбудову нашої держави, бо за великими справами завжди стоять звичайні працьовиті люди. Також він зазначив, що високий професіоналізм та відповідальність працівників завжди цінуються в податковій службі та заохочуються, а тому кращих працівників служби відзначено подяками Державної податкової служби України.

Крім того, голова Ради Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників державної податкової служби Володимир Сірецький вручив грамоти та нагрудні знаки від Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС.

На святковий захід було також запрошено й ветеранів-податківців, людей, які стояли біля витоків створення податкової служби, щедро ділилися трудовим досвідом та знаннями з молодими працівниками. Тож Віктор Глушпенко подякував кожному з  них за їх неоціненний вклад у розвиток служби.

Наостанок заступник начальника Головного управління ДПС в області  Віктор Глушпенко ще раз привітав усіх присутніх з професійним святом, побажав їм та їхнім сім’ям нових здобутків, міцного здоров'я, щастя, добра та родинного благополуччя.