Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Івано-Франківщини взяли участь у «круглому столі» на тему: «Взаємодія органів ринкового нагляду по забезпеченню реалізації державної політики у сфері державного ринкового нагляду.

опубліковано 31 травня 2021 о 15:46

Нещодавно фахівці Головного управління ДПС в Івано-Франківській області прийняли участь у засіданні «круглого столу», на якому розглядались питання взаємодії органів ринкового нагляду щодо забезпечення реалізації державної політики у сфері державного ринкового нагляду. Ініціатором заходу є Головне управління Держпродспоживслужби  Івано-Франківській області.

Участь у семінарі взяли спеціалісти державних ринкових наглядів таких служб, як: Галицька Держмитслужба України, Управління Укртрансбезпеки в Івано-Франківській області, ГУ ДСНС в Івано-Франківській області, Управління Держпраці в Івано-Франківській області, Держлікслужба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області та Держекоінспекція в Івано-Франківській області.

Ключовою метою заходу було створення єдиного підходу до державної політики у сфері державного ринкового нагляду, адже, як зазначили учасники, система заходів ринкового нагляду на даний час є єдиним дієвим механізмом впливу на ринок непродовольчих товарів, забезпечення споживачів продукцією, що відповідає вимогам безпечності, забезпечення відсутності загроз суспільним інтересам.