Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Прикарпатські платники податків вже зареєстрували більше 600 програмних реєстраторів розрахункових операцій

опубліковано 28 травня 2021 о 15:36

Як повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області, з початку року 489 суб’єктів господарювання Прикарпаття скористались безкоштовними програмними рішеннями від ДПС та зареєстрували 602 програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО). Зокрема, юридичними особами зареєстровано 42 ПРРО, фізичними особами-підприємцями – 560 програмних РРО.

Платники податків при розрахунках зі споживачами поряд з традиційними касовими апаратами можуть застосовувати програмний РРО (ПРРО) - сучасний аналог класичних касових апаратів. ПРРО можна встановити на будь-який гаджет (смартфон, телефон, комп’ютер) і зекономити на придбанні традиційних касових апаратів та їх обслуговуванні.

Нагадаємо, якщо підприємці потребують додаткових роз'яснень щодо реєстрації ПРРО, то вони можуть скористатися інформаційним розділом на вебпорталі Державної податкової служби України "Програмні РРО за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/

Крім того, платники податків можуть отримати консультації щодо роботи та впровадження програмних РРО, звернувшись на гарячу лінію за телефонами (0342) 77-18-86, (0342) 77-18-68.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine