Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Прикарпатті адміністративні послуги можна отримати в 16 центрах обслуговування платників

опубліковано 12 квітня 2021 о 10:03

На сьогоднішній день громадяни можуть отримати адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, здати податкову звітність у 16 центрах обслуговування. Про це інформують в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

За три місяці цього року податківці області надали мешканцям Прикарпаття 36441 адміністративну послугу.

Найбільшу кількість, а їх 12881 займає послуга з видання реєстраційного номера облікової картки платника податків та 9123 – про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Також податківці впродовж 2021 року зареєстрували 3282 платники єдиного податку, надали 2100 витягів з реєстру платника єдиного податку та 1238 довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Для здійснення контролю за розрахунковими операціями працівники податкової служби зареєстрували підприємцям 1732 книги обліку розрахункових операцій та 1664 реєстратори розрахункових операцій.

Крім того, для здійснення реалізації підакцизних товарів платникам  видано 1935 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Нагадаємо, що всі адміністративні послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів. Стандарти надання кожної послуги, є у відкритому доступі  в розділі «Адміністративні послуги» на субсайті територіальні органи ДПС в Івано-Франківській області.

Перелік адміністративних послуг, що надаються у Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області можна переглянути за посиланням  https://if.tax.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/381061.html