Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заощаджуй час та дотримуйся карантину - отримай довідку про доходи он-лайн

опубліковано 11 березня 2021 о 11:44

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області інформують, що громадяни, які мають обов’язок декларувати свої доходи в рамках кампанії декларування та особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які щорічно до 1 квітня подають е-декларації, для заповнення декларацій можуть отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді.

Щоб отримати довідку про доходи громадянину потрібно скористатись Електронним кабінетом платника. Для цього, маючи електронний цифровий підпис (ЕЦП), необхідно за адресою http://cabinet.tax.gov.ua, або через офіційний вебпортал ДПС України (https://tax.gov.ua)  здійснити вхід до Електронного кабінету і в розділі «ЕК для громадян» обрати «Запит про суми виплачених доходів». Слід зазначити, що даний запит заповнюється автоматично відповідно до реєстраційних даних платника податків.

Відповідь на запит можна переглянути у вкладці «Вхідні документи» режиму «Вхідні/вихідні документи» або у вкладці «Запит про суми виплачених доходів» режиму «ЕК для громадян» переглянути Відповідь № 2, сформовану на поданий Запит.

Нагадаємо, що безкоштовний сервіс Державної податкової служби «Електронний кабінет», працює в режимі реального часу і ним можна скористатись цілодобово. Сертифікати ключів можна отримати безкоштовно у будь-якому пункті кваліфікованого видавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України або в банківських установах та організаціях.