Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Які дії суб’єкта господарювання, який після подання реєстраційної заяви за ф. № 1-ПРРО отримав квитанцію з помилкою «Адреса розміщення ГО не відповідає реєстраційним даним»?

опубліковано 01 лютого 2021 о 14:37

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області нагадують, що для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій необхідно подати заяву про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО за ідентифікатором форми J/F 1316602. У заяві за формою № 1-ПРРО в графі «Адреса розміщення ГО» необхідно зазначити дані, які повністю збігаються з адресою об’єкта оподаткування в облікових даних.

У разі отримання суб’єктом господарювання (користувачем ПРРО) квитанції з помилкою «Адреса розміщення ГО не відповідає реєстраційним даним», якщо вказана платником у заяві адреса відповідає даним, зазначеним у повідомлені про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП, такий суб’єкт господарювання повинен повторно подати реєстраційну заяву за ф. № 1-ПРРО. При цьому, для забезпечення повної відповідності адреси місцезнаходження господарської одиниці необхідно в приватній частині Електронного кабінету в розділі «Облікові дані платника»/«Відомості про об’єкти оподаткування» з графи «Місцезнаходження об’єкта оподаткування» скопіювати адресу та вставити її в реєстраційну заяву за ф. № 1-ПРРО.

Звертаємо увагу, суб’єкти господарювання відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України мають подати повідомлення про об’єкти оподаткування. Тоді на такий об’єкт може бути зареєстроване реєстратор розрахункових операцій та/або програмний РРО.

 

Читайте актуальну та необхідну інформацію з податкових питань на офіційних сторінках ДПС України у соціальних мережах:

FACEBOOOK

https://www.facebook.com/TAXUkraine

TELEGRAM
https://t.me/tax_gov_ua