Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці області провели робочу зустріч з головою Калуської ОТГ та місцевими бізнесменами

опубліковано 23 грудня 2020 о 14:09

Вчора відбулась зустріч заступника начальника управління податкового адміністрування Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Михайла Князевича з головою Калуської ОТГ Андрієм Найдою та місцевими суб’єктами господарювання.

Під час зустрічі розглядались основні проблеми, з якими стикається бізнес під час дії карантинних обмежень. Особливу увагу приділено заходам, які вжито владою України для підтримки та мотивації бізнесу на цей період. Зокрема, Михайло Князевич розповів про одноразову матеріальну допомогу, яку можуть отримати фізичні особи-підприємці та наймані особи суб’єктів господарювання, основний вид діяльності яких підпадає під перелік видів економічної діяльності, стосовно котрих здійснюються обмежувальні протиепідемічні заходи.     

Крім цього, представник податкової служби області нагадав про дію мораторію на проведення документальних і фактичних перевірок та на здійсненні дозволених контрольно-перевірочних заходів. При цьому зазначив, що мораторій не стосується перевірок в частині обігу підакцизної продукції, документальних перевірок з ПДВ та перевірок на вимогу платників у разі їх припинення.  

Також Михайло Князевич зауважив, що податкова достроково виконала річні індикативні показники за доходами загального фонду державного бюджету та  подякував суб’єктам господарювання Калущини за сумлінну сплату податків, незважаючи на складні умови ведення бізнесу в період кризи.