Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Основні напрямки роботи щодо забезпечення надходжень до місцевих бюджетів обговорили на зустрічі у Войнилівській ОТГ

опубліковано 08 грудня 2020 о 14:05

Нещодавно відбулась зустріч заступника начальника управління податкового адміністрування Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Михайла Князевича з директором Калуської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Сергієм Дудинцем та головою Войнилівської ОТГ Мар’яною Масляк.

Учасники зустрічі обговорили питання забезпечення надходжень до бюджету податків і зборів, виявлення додаткових ресурсів наповнення місцевих бюджетів, вжиття заходів щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення та забезпечення погашення податкової заборгованості.

Також Михайло Князевич наголосив на необхідності проведення повного обліку земельних ділянок та об’єктів житлової та нежитлової нерухомості.

Директор Калуської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Сергій Дудинець акцентував увагу на проведенні інформаційно - роз’яснювальної роботи з фізичними особами – підприємцями і найманими працівниками щодо легалізації праці і своєчасної виплати заробітної плати, наголосивши, що офіційне оформлення працевлаштування є, в першу чергу, гарантією соціального захисту найманих працівників.

Крім цього, учасники зустрічі обговорили новації податкового законодавства та домовились про подальшу співпрацю.