Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА ГУ ДПС В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІРИНИ СТОЛЯРИК З ДНЕМ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

опубліковано 20 листопада 2020 о 16:31

Шановні краяни!

21 листопада Україна відзначає День Гідності й Свободи. День, який став доленосним для нашої держави. День, який змінив світогляд багатьох українців. День, який змусив кожного з нас глянути на світ по-новому, відчути власну самоідентифікацію.

Листопадеві події під час Помаранчевої революції у 2004 році та Революції Гідності у 2013 році згуртували українців задля обстоювання основних національних цінностей нашого народу, змусили цілий світ подивитися на Україну, як на європейську волелюбну державу, де найвищими цінностями є людські честь та гідність.

Так складалося історично, що сводоба Україні завжди давалася дорогою ціною. От і сьогодні, через дії російського агрессора, ми втрачаємо тисячі українців, які гинуть, захищаючи незалежність та територіальну цілісність країни.

Тож у цей день вшануймо всіх загиблих героїв, схилімо голови перед їхнім вічним подвигом. Пам’ять про них не згасне у наших серцях, а їх нескорений дух та жертовність стануть прикладом для наслідування у боротьбі за незалежність України для нас та майбутніх поколінь.

Вірю, що незабаром над українською землею постане мирне небо, а нам разом вдасться збудувати вільну, незалежну та заможну Українську державу.

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою,

начальник ГУ ДПС в Івано-Франківській області                          Ірина СТОЛЯРИК