Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За результатами роботи підрозділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, виявлено правопорушень на суму майже 364 мільйони гривень

опубліковано 11 листопада 2020 о 15:56

За січень-жовтень 2020 року працівниками відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом підготовлено 38 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень на суму майже 364 млн гривень. З них 14 - передано до Головного управління ДФС в області, 23 – до інших правоохоронних органів та за одним – триває процедура узгодження визначених податкових зобов’язань. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

У січні-жовтні 2020 року за результатами розгляду переданих матеріалів обліковано дев’ять кримінальних правопорушення, з них: два – за статтею 209 Кримінального Кодексу України «легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом», п’ять – за статтею 212 Кримінального Кодексу України та чотири – за іншими статтями Кримінального кодексу України, а також 12 матеріалів приєднано до матеріалів кримінальних проваджень.

Крім цього, до Реєстру інформації про фінансові операції, які можуть бути пов’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом внесено та надіслано до ДПС України 28 повідомлень про фінансові операції, які можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів.