Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З шести повідомлень щодо можливих корупційних діянь, вчинених обласними податківцями, жодне не підтвердилося

опубліковано 21 жовтня 2020 о 09:46

З початку року з метою недопущення та завчасного виявлення проявів корупції для податківців Івано-Франківщини проведено 640 профілактичних та роз’яснювальних заходів. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Зокрема, працівниками відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Івано-Франківській області для обласних податківців проведено 38 навчальних заходів (лекцій) та організовано 602 роз’яснювальні заходи, а також надано методичну та консультаційну допомогу з питань дотримання корупційного законодавства.

Також, при здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів опрацьовано 122 повідомлення (заяви) працівників податкової служби області. За кожним повідомленням застосовано заходи зовнішнього та самостійного врегулювання конфлікту інтересів.

Водночас, проведено перевірки 6 повідомлень щодо можливої причетності посадових та службових осіб ГУ ДПС в області до вчинення корупційних діянь або пов’язаних з корупцією правопорушень. Однак дані повідомлення не знайшли свого підтвердження.