Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В обласній податковій службі відбулась святкова нарада до Дня Захисника України

опубліковано 13 жовтня 2020 о 17:40

Напередодні 14 жовтня в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області податківці відзначили одразу чотири величних свята – свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України, День козацтва та День створення УПА.

У вітальному слові начальник Головного управління ДПС в області Ірина Столярик зазначила, що ці свята не дарма пов’язані, адже лише з Божим благословенням та заступництвом Пресвятої Богородиці українці зможуть подолати ворогів та побудувати міцну державу.

«Ось уже 7 років наші чоловіки, беручи участь у бойових діях на Сході України, виявляють патріотизм, стійкість, витримку, відповідальність, відстоюють територіальну цілісність нашої держави. Податківців, теж можна зарахувати до числа захисників. Адже головне завдання працівників податкової служби – це забезпечення наповнення Державного та місцевого бюджетів, що є основою для  економічної незалежності нашої країни», - зазначила Ірина Столярик. Також додала: - З особливою гордістю хочу сьогодні відзначити наших колег, які на передовій захищали Україну від ворожої агресії. Вірю, що війна скоро залишиться в минулому. І Ви, наші дорогі захисники, усі свої сили та уміння спрямуєте на розбудову нашої, уже мирної, України».

На завершення посадовець побажала, захисникам міцного здоров’я, добра й злагоди у рідних домівках, доброботу та процвітання, незламного духу та непохитної віри у нашу перемогу.