Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано Меморандум між Головним управлінням ДПС в Івано-Франківській області та Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України»

опубліковано 28 серпня 2020 о 13:24

Начальник Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Ірина Столярик та голова Ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Івано-Франківській області Ігор Вінтонюк підписали Меморандум про партнерство та співробітництво.

Як зазначила Ірина Столярик, Івано-Франківське відділення ГО «АППУ» завжди було надійним партнером податкової служби області, відтак, підписання Меморандуму є черговим  кроком у підтримці та розвитку цих стосунків. «У нас єдина мета - створення сприятливих умов для ведення бізнесу, адже успішний бізнес – це наповнені бюджети та стабільна економіка», - сказала керівник обласної податкової.

Ігор Вінтонюк також відзначив ефективність співпраці між податковою службою та Асоціацією і висловив сподівання, що такі ж плідні партнерські стосунки триватимуть й надалі. 

Також зазначив, що цьогоріч Асоціацією платників податків проводиться Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків-2019». «Вдячний усім суб’єктам господарювання, які заявили про участь у рейтингу. Впевнений, що як і в попередні роки, прикарпатські підприємства – переможці регіонального етапу здобудуть перемогу і на Всеукраїнському рівні», - сказав Ігор Вінтонюк.  

Відповідно до Меморандуму сторони спільно працюватимуть над удосконаленням податкового законодавства. Крім того, організовуватимуть консультації з громадськістю та платниками щодо обговорення проєктів нормативно-правових актів, що мають важливе суспільне значення, а також актів, якими передбачається надання пільг чи встановлення обмежень для суб’єктів господарювання та інститутів громадянського суспільства.