Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС в області Ірини Столярик з Днем Незалежності України

опубліковано 21 серпня 2020 о 14:55

Шановні прикарпатці!

Вітаю вас з головним державним святом – Днем Незалежності України!

29 років тому наша країна розпочала свій шлях у майбутнє як вільна  та суверенна держава. За ці роки на долю України випало багато щасливих і радісних подій, були й такі, які вимагали терпіння і мужності. Важким випробуванням для нас стали дні Революції гідності та військові дії на Сході нашої країни, коли українці стали на захист своєї батьківщини і тисячі з них віддали своє життя за її волю та незалежність.

На жаль, ця боротьба триває і сьогодні. Українцям вже сьомий рік доводиться зі зброєю в руках відстоювати свою свободу. Однак я впевнена, що зовсім скоро ми здобудемо очікувану перемогу і нам більше ніколи не доведеться відстоювати своє право жити в незалежній країні.

Захищати свободу своєї країни – це обов’язок кожного громадянина. Не стоять осторонь і податківці Івано-Франківщини. Своєю щоденною працею ми робимо все від нас залежне задля блага нашої країни: дбаємо про стабільне наповнення державного та місцевих бюджетів, надаємо всебічну допомогу та підтримку бізнесу.

Будуючи  державу сьогодні, ми розуміємо, що несемо відповідальність перед майбутніми поколіннями,  адже творимо свою Україну такою, щоб наші діти та внуки  могли гордитися нею, живучи в  повній гармонії  та достатку.   

Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добра, миру, успіхів у всіх справах і починаннях в ім'я процвітання незалежної України.

 

Начальник

ГУ ДПС в Івано-Франківській області      Ірина СТОЛЯРИК