Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для прикарпатських податківців проведено майже 623 профілактичних заходи з питань запобігання корупції

опубліковано 05 серпня 2020 о 09:52

З метою недопущення та завчасного виявлення проявів корупції серед податківців Івано-Франківщини здійснено 623 профілактичних та роз’яснювальних заходи. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Зокрема, працівниками відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Івано-Франківській області проведено 30 навчальних заходів (лекцій), організовано 593 роз’яснювальні заходи для працівників податкової служби області та надано методичну та консультаційну допомогу з питань дотримання корупційного законодавства.

Крім того, відповідно до статті 28 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 № 1700-VII із змінами стосовно 29 посадових осіб проведено заходи зовнішнього та самостійного врегулювання конфлікту інтересів.

Водночас, проведено перевірку 4 повідомлень щодо можливої причетності посадових та службових осіб ГУ ДПС в області до вчинення корупційних діянь або пов’язаних з корупцією правопорушень. Однак дані повідомлення не знайшли свого підтвердження.

Також, фахівцями проводяться індивідуальні консультації працівників служби, під час яких роз'яснюють норми антикорупційного законодавства.