Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника ГУ ДПС Ірини Столярик з Днем бухгалтера

опубліковано 15 липня 2020 о 16:18

Шановні бухгалтери і аудитори!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Щороку 16 липня всі бухгалтери та аудитори в Україні відзначають своє професійне свято – День бухгалтера.

Важлива та надзвичайно відповідальна праця бухгалтера є запорукою злагодженої роботи кожного підприємства, установи та організації, а відтак – і держави. Тому бухгалтер – фахівець, який потрібен усім. Адже саме він забезпечує чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, і звичайно виплати заробітної плати.

В умовах змін, що відбуваються у нашому суспільстві професія бухгалтера та аудитора є як ніколи затребувана і потребує знань в різних сферах діяльності: юриспруденції, інформаційних технологій, спеціалізованих бухгалтерських програм, законодавства, що стосується бухгалтерського, податкового обліку та інших нормативно-правових актів.

В свою чергу, податкова служба вдосконалює розроблені податкові електронні сервіси, які спрощують процедуру подання звітності, сплату податків, обмін інформацією з контролюючим органом, що дозволяє заощадити час бухгалтерів.

Отож, шановні бухгалтери і аудитори, наснаги Вам від професійної діяльності! Натхнення для добрих і корисних справ, родинного тепла та затишку, здоров’я та позитивних емоцій!


З повагою,

начальник

ГУ ДПС в області                                         Ірина Столярик