Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника ГУ ДПС в Івано-Франківській області Ірини Столярик з Днем Конституції України

опубліковано 26 червня 2020 о 17:36

Шановні прикарпатці!

Вітаю вас з визначним державним святом – Днем Конституції  України!

У 1996 році Верховна Рада України ухвалила Основний Закон України –Конституцію. Прийняття цього документа закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, що сприяло підвищенню міжнародного авторитету України у світі.

В Конституції визначено основи суспільного і державного устрою нашої країни, напрями розвитку суспільства і держави, основи організації та діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, затверджено основні права та обов'язки громадян.

Згідно з Основним законом нашої держави Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна і правова держава. Державними символами України є Державний Прапор, Державний Герб і Державний Гімн. Державною мовою -  є українська мова. Основним національним багатством є Земля, а найвищою соціальною цінністю є Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека.

Однак не слід забувати, що якими б не були передовими і демократичними конституційні норми, самі по собі вони не змінять життя на краще. Лише завдяки самовідданій праці та підвищеній відповідальності кожного з нас ми зможемо збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де панували б гуманізм, демократія, закон і справедливість, а матеріальний достаток співвідносився б з кількістю та якістю праці кожного.

Не будемо ж шкодувати заради цього ані сил, ані енергії! Нехай мир і злагода сприяють подальшій розбудові нашої державності та становленню добробуту в кожному домі.

Нехай демократичні засади, які закріплені цим документом стануть реаліями нашого життя. Давайте сподіватися на краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу.

 

З повагою,

начальник ГУ ДПС

в Івано-Франківській області               Ірина СТОЛЯРИК