Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника ГУ ДПС в Івано-Франківській області Ірини Столярик з Днем державної служби України

опубліковано 23 червня 2020 о 11:25

Шановні державні службовці, колеги!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем державної служби України!

Виконання завдань і функцій держави – є головними вимогами, що визначені чинним законодавством до державних службовців,

Суспільство, в свою чергу, очікує від державних службовців розв’язання проблем і швидкого реагування на виклики часу. І запорукою успішного виконання поставлених завдань є професіоналізм, старанність, практичний досвід людей, на яких покладено виконання функцій держави – державних службовців.

Податківці Івано-Франківщини є достойними представниками державної служби. Завдяки їх щоденній роботі забезпечуються надходження до бюджету податків, зборів та платежів, здійснюється контроль за дотриманням податкового законодавства та надаються адміністративні послуги.

Тож у день професійного свята щиро бажаю всім витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі. Ніколи не забувати про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.

 Бажаю міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я майбутнього рідного краю та України.

 Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

 

З повагою,

начальник ГУ ДПС

в Івано-Франківській області                                 Ірина СТОЛЯРИК