Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Прикарпаття в судовому порядку забезпечили надходження до бюджету 14 мільйонів гривень податків і зборів

опубліковано 24 березня 2020 о 18:01

Головне управління ДПС в Івано-Франківській області інформує, що протягом січня-лютого 2020 року податківці Івано-Франківщини в судовому порядку забезпечили надходження до бюджетів всіх рівнів 14,2 млн гривень податків і зборів. 

За вказаний період судами розглянуто 34 справи про стягнення податкового боргу на суму 91,3 млн грн, з яких в 27 справах рішення прийнято на користь податкової служби області, що становить 79,4 відсотка від загальної кількості розглянутих справ.

Крім того, адміністративним судом розглянуто за позовами платників податків до органів ДПС 28 справ на загальну суму позовних вимог 91,3 млн грн з приводу оскарження податкових повідомлень-рішень, з яких в 21 справі на суму 86,8 млн грн прийнято рішення на користь податкової служби, що становить 75 відсотків від загальної кількості справ даної категорії.

Загалом, з початку року на розгляді в усіх судових інстанціях знаходилося 613 справ на загальну суму понад 2,2 млрд грн, що на 251 справу менше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.