Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області відбулись урочисті збори з нагоди Міжнародного жіночого дня - 8 березня

опубліковано 06 березня 2020 о 15:55

Сьогодні, 6 березня, напередодні святкування Міжнародного жіночого дня, чоловіки податкової служби області створили весняний та радісний настрій для своїх колег-жінок – вони зустрічали їх з самого ранку квітами та посмішками.

А пізніше, на урочистих зборах колективу, податківки приймали вітання від керівництва. З вітальним словом і найкращими побажаннями звернувся до присутніх жінок в.о.начальника Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Юрій Якимишин: «Нехай вам завжди посміхається доля, в домівках панують взаєморозуміння, достаток і любов. Хай поруч із вами завжди будуть гідні люди, а серед них – чоловіки, з якими будуть не страшні будь-які негоди!».

Представниць прекрасної половини колективу також щиро привітали заступник ГУ ДФС в області Віктор Глушпенко, начальник оперативного управління ГУ ДФС в області Юрій Паньків, голова Ради Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників державної фіскальної служби Володимир Сірецький та Голова первинної профспілкової організації працівників апарату ГУ ДПС в області Василь Мельничук. Від усього чоловічого колективу податківців Прикарпаття вони побажали міцного здоров’я, радості, жіночого щастя, кохання та подальших успіхів у роботі.

Святковий та весняний настрій також подарував жінкам Лауреат Всеукраїнських та Міжнародних академічних та естрадних конкурсів та фестивалів співак Олег Чигер. Він виконав авторські музичні композиції про кохання та жінок.    

Від всіх жінок – податківок начальниця ГУ ДФС в області Ірина Столярик подякувала сильній половині колективу за теплі і щирі слова, які звучали сьогодні, за величезне естетичне задоволення від виступу співака, за зустріч кожної жінки з квітами при вході на роботу та за прекрасне квіткове оформлення.

Також з нагоди свята жінки отримали подарунки від профспілкового комітету.