Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шахраї продовжують тероризувати бізнес Прикарпаття

опубліковано 21 лютого 2020 о 15:30

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області інформують, що на стаціонарні та мобільні телефони підприємців продовжують надходити телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші.

Зокрема, шахраї телефонують бізнесменам і рекомендують зателефонувати начальнику податкової служби області та отримати інформацію про документи, необхідні для проведення перевірки.

Крім того, до ГУ ДПС в області надходять звернення від суб’єктів господарювання, в яких вони інформують про факти проведення перевірок групою осіб, які видають себе за податківців.

Звертаємося до суб’єктів господарювання з проханням бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб податкової служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти. При цьому наголошуємо, що аферисти можуть використовувати різні номери телефонів, розрахункові рахунки різних банківських установ.

Про факти шахрайських дій ви можете повідомити відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в Івано-Франківській області за номером (0342) 77-19-11, органи національної поліції  (тел. 102) або зателефонувати за номером «гарячої» телефонної лінії ДПС України «Пульс» 0-800-501-007 (напрямок «4»).