Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вітання в. о. начальника ГУ ДПС Юрія Якимишина з Днем Соборності України

опубліковано 22 січня 2020 о 09:29

Шановні прикарпатці! Вітаю Вас з Днем Соборності України!

Понад 100 років тому, 22 січня 1919 року, українські землі обєднались в єдину самостійну державу, проголосивши Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. В цей день під прапор єдиної держави стали люди різні за своїм походженням та освітою, майновим станом і звичаями. Їх об'єднало розуміння того, що тільки соборний народ є нацією.

І хоча, через низку тодішніх обставин, національна революція зазнала поразки – цій даті судилося навічно закарбуватися в історії України величним національним святом.

Сьогодні Україна знову бореться за свою Соборність і ця боротьба є непростою. Тому лише обєднавши свої сили ми зможемо відстояти свою незалежність та територіальну цілісність.    

Впевнений, що незважаючи на всі труднощі, які випали на долю нашої країни, нам вдасться досягти величної мети – побудови економічно і духовно багатої, вільної і демократичної, незалежної європейської держави, якою пишатимуться нащадки.

Тож щиро зичу всім нам здоровя і злагоди, сил та натхнення, успіхів, нових здобутків і непереможної віри у краще прийдешнє нашої України.

Вітаючи з Днем Соборності України, бажаю усім нам миру, сили та енергії для того, щоб успішно пронести естафету волелюбності і єднання у майбутнє.

 

З повагою, 

в.о. начальника

ГУ ДПС в Івано-Франківській області                  Юрій ЯКИМИШИН