Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Центрі обслуговування платників Івано-Франківської ДПІ в тестовому режимі розпочала роботу «електронна черга»

опубліковано 02 січня 2020 о 09:15

З 2 січня 2020 року, усім відвідувачам ЦОПу в Івано-Франківській ДПІ для того, щоб отримати адміністративні послуги, необхідно зареєструватися та одержати талон з номером. У разі виникнення труднощів з реєстрацію громадяни можуть звернутись за допомогою до консультанта-модератора ЦОПу. Інформація про всіх відвідувачів ЦОПу, які зареєструвалися для отримання адмінпослуги в порядку черговості відображається на електронному табло. Для зручності платників в залі №3 облаштовано місця для очікування.

Звертаємо увагу, що наразі «електронна черга» працює в тестовому режимі. Протягом цього періоду працівники податкової служби Івано-Франківщини зможуть подивитися як система працює вцілому, визначити витрати часу на отримання адмінпослуг, оцінити наскільки зручно це для платників тощо.

Також, важливою частиною тестового режиму є фідбек і його опрацювання, адже думка платників є дуже важливою для податківців.

По завершенні тестового режиму, врахувавши всі зауваження та пропозиції відбудеться офіційне відкриття «електронної черги».