Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більше 450 громадян звернулось письмово до податкової служби Прикарпаття

опубліковано 16 грудня 2019 о 09:15

Як повідомили в управлінні обслуговування платників Головного управління ДПС в Івано-Франківській області, протягом вересня – листопада поточного року до ГУ ДПС в області та управлінь, утворених на правах відокремлених підрозділів, надійшло 452 письмові звернення громадян.

Направлені громадянами звернення стосувалися, зокрема, питання адміністрування загальнодержавних, місцевих податків і зборів та єдиного внеску - 344 звернення, щодо проведення контрольно-перевірочної роботи – 37 звернень, отримання пільг щодо сплати податків і зборів - 7 звернень, щодо реєстраційних номерів облікових карток платників податків, зокрема про відмову в отриманні реєстраційних номерів облікових карток платників податків - 9 звернень, з інших питань, що належать до компетенції органів ДПС - 55 звернень.

Звернення, що надійшли, взяті на контроль, проведено відповідні контрольно-перевірочні заходи, заявникам направлені відповіді у визначені законодавством терміни.

Крім цього, впродовж вересня-листопада п.р. на сервіс „Пульс” надійшло 20 інформаційних звернень. Дані звернення стосувалися діяльності Головного управління ДПС та управлінь, утворених на правах відокремлених підрозділів (11 звернень), реєстрації податкових накладних та звітності в електронному вигляді (3 звернення), роботи ЦОПів  - (3 звернення) тощо.

Усі звернення оперативно розглянуто та надано відповіді заявникам, про що своєчасно поінформовано Інформаційно-довідковий департамент ДПС України в установлені законодавством терміни.

Також, протягом вересня – листопада 2019 року організовано та проведено 2 особистих прийоми, за результатами яких заявникам надано роз’яснення по суті порушених питань.

Скарг на недоліки в роботі працівників податкової служби Івано-Франківщини не надходило.