Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 22 тисячі платників Прикарпаття подають податкову звітність електронному вигляді

опубліковано 10 грудня 2019 о 09:48

В листопаді поточного року понад 26,9 тисяч платників Івано-Франківщини подали до податкової служби області понад 116 тисяч звітних документів, з них 21,9 тисяч платників або 81 відсоток відзвітувати в електронному вигляді. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

В розрізі подання звітності з окремих податків, то з податку на додану вартість в електронному вигляді платники вже звітують стовідсотково, а це 4,2 тисячі суб’єктів господарювання. Наближається до повного звітування в електронному вигляді і показник з подання звіту із єдиного внеску, зокрема на сьогодні він становить 91 відсоток загальної кількості поданих звітів, або понад 18,6 тисяч платників.  

Крім того, подали звітність он-лайн через Електронний кабінет платника понад 8,4 тисячі платників або 38 відсотків. Приємно відмітити, що щороку подання звітності через сервіс ДПС України постійно зростає. Так, порівнюючи з аналогічним періодом 2018 року подання звітності через Електронний кабінет платника зросло майже в 1,4 рази.