Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Івано-Франківщині податківці донарахували до бюджету більше 100 мільйонів гривень податкових платежів

опубліковано 09 жовтня 2019 о 14:38

У січні – вересні 2019 року підрозділами управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування було проведено 206 документальних перевірок суб’єктів господарювання – юридичних осіб, що в 1,3 рази менше, ніж у відповідному періоді минулого року. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Проте, при значному зменшенні кількості перевірок та завдяки ретельному відбору суб’єктів господарювання для проведення перевірок збільшилась їх результативність. Зокрема сума донарахувань по виявлених порушеннях податкового законодавства збільшилась на 47,9 млн грн та склала 94,6 млн гривень. З цієї суми до бюджетів усіх рівнів вже надійшло понад 30 млн грн податків, що на 7 млн гривень більше, ніж торік.

Крім цього, з початку року проведено 197 фактичних перевірок щодо дотримання норм законодавства з питань застосування реєстраторів розрахункових операцій та наявності ліцензій. За матеріалами проведених перевірок до платників податків застосовано фінансових санкцій на загальну суму 7,7 млн грн, з них до бюджету вже надійшло 1,8 млн грн податкових платежів.

Нагадаємо, з графіком податкових перевірок на 2019 рік та переліком суб'єктів господарювання, які будуть охоплені податковим аудитом, можна ознайомитись на офіційному веб-порталі Державної податкової служби України.