Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від прикарпатців надійшло 37 звернень на сервіс «Пульс»

опубліковано 20 вересня 2019 о 15:39

З початку року на сервіс «Пульс» ДПС України надійшло 37 звернень від фізичних та юридичних осіб Прикарпаття. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Зокрема, 22 звернення надійшло з приводу роботи органів ДПС, 8 звернень - щодо реєстрації податкових накладних та звітності в електронному вигляді та 3 звернення щодо роботи Центру обслуговування платників при Івано-Франківській ДПІ.

Також, на сервіс «Пульс» надійшло 4 звернення щодо корупційних правопорушень працівників податкової служби, інформація наведена у зверненнях про неправомірні дії працівників не знайшла свого підтвердження. Усі звернення оперативно розглянуто та надано відповіді заявникам.

Нагадаємо, сервіс «Пульс» приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій та бездіяльності, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДПС та її територіальних органів.

Заявники можуть звернутися за телефоном 0800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», або на електронну пошту idd@tax.gov.ua. Лінія працює цілодобово.