Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник Городенківської ДПІ поспілкувався з громадянами в Центрі обслуговування платників

опубліковано 10 червня 2024 о 15:55

Нещодавно начальник Городенківської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Руслан Колодій поспілкувався з громадянами в ЦОПі щодо надання адміністративних послуг та оновлення реєстраційних даних. 

Руслан Колодій звернув увагу на можливості, які надає ЦОП. Тут громадяни можуть отримати інформацію про нараховані податки, перевірити правильність нарахувань, звірити площу об’єктів оподаткування, ставки податків та механізм їх нарахування. 

Також зауважує посадовець про важливість своєчасного оновлення даних про місце проживання та реєстраційних відомостей у податковій службі. Це дозволить надсилати податкові повідомлення-рішення на актуальну адресу.  Громадяни можуть внести відповідні зміни в ЦОП або надіслати заяву за формою №5-ДР через Електронний кабінет чи застосунок «Моя податкова».

Крім того, в ЦОПі можна отримати консультації щодо використання сервісів «Електронний кабінет платника» та мобільного додатку «Моя податкова». Ці сервіси дозволяють взаємодіяти з податковими органами та виконувати податкові процедури онлайн, що значно спрощує цей процес. 

Таким чином, громадяни мають можливість в ЦОПі не лише оновити свої дані, але й отримати повну інформацію та консультації з питань оподаткування, що допоможе уникнути можливих непорозумінь та забезпечить своєчасну сплату податків.