Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тисменицькі податківці знайомлять платників податків з актуальними питаннями оподаткування

опубліковано 19 січня 2024 о 13:21

Фахівці Тисменицької податкової інспекції систематично проводять заходи роз’яснювального характеру для платників податків та громадян з актуальних питань оподаткування.  

Нещодавно головний державний інспектор Тисменицької ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Федір Дутчак на семінарі розповів платникам податків про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році. Податківець наголосив, що  фізичні особи, які отримали в 2023 році доходи, з яких не сплачено податок на доходи фізичних осіб, зобов’язані подати до 1 травня 2024 року декларацію про майновий стан і доходи. Водночас скористатись правом на податкову знижку за витратами, понесеними в 2023 році, громадяни можуть до 31 грудня 2023 року. Присутнім повідомили про переваги подання декларації про майновий стан і доходи за допомогою Електронного кабінету чи мобільного за стосунку «Моя податкова». 

Крім цього, на заході розглянули порядок застосування підприємцями касових апаратів при проведенні розрахункових операцій, правила заповнення платіжних інструкцій на сплату податків і зборів та правила оформлення на роботу найманих працівників роботодавцями.