Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Рогатинській ДПІ податківці розповіли платниками податків про декларування громадянами доходів та легалізацію найманої праці

опубліковано 29 березня 2023 о 14:59

Начальник Рогатинської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Тетяна Холява провела ряд зустрічей з платниками податків під час яких розповіла про кампанію щорічного декларування доходів громадян та легалізацію найманої праці. 

Керівник податкової інспекції наголосила, які громадяни зобов’язані подавати податкову декларацію про майновий стан і доходи до 1 травня п.р., які доходи підлягають обов’язковому декларуванню та звернула увагу на терміни сплати задекларованих сум податку. Посадовець зазначила, що декларацію про майновий стан і доходи громадяни можуть подати в електронному вигляді через Електронний кабінет.

Разом з тим Тетяна Холява нагадала присутнім про застосування касових апаратів суб’єктами господарювання, які проводять готівкові розрахунки, належне оформлення трудових відносин, своєчасну сплату податків та погашення податкового боргу. 

Посадовець зауважила на недопущення працедавцями незадекларованої праці та обов’язкове оформлення працедавцями трудового договору з найманим працівником та виплатою заробітної плати на рівні не нижчому ніж встановлено законодавством.