Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрі обслуговування платників Долинської ДПІ надано 1804 адміністративні послуги

опубліковано 22 квітня 2021 о 13:30

За три місяці 2021 року послугами Центру обслуговування платників скористалися майже тисячу громадян Долинщини. Фахівцями центру обслуговування платників Долинської ДПІ у січні - березні ц.р. надано відвідувачам 1804 безоплатних адміністративних послуг.

Так, за цей період платникам видано 715 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, за відповідними запитами 466 громадян видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також за січень - березень 2021 року проведено реєстрацію платниками єдиного податку 98 суб’єктів господарювання, надано 164 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Крім вищезазначеного, фахівці ДПІ зареєстрували 49 реєстраторів розрахункових операцій та 73 книги обліку розрахункових операцій.

Звертаємо увагу платників податків, що при відвідуванні Центру обслуговування платників необхідно дотримуватись правил, рекомендованих МОЗ, та надавати перевагу отриманню послуг в онлайн-режимі, використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.