Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За три місяці 2021 року в Центрі обслуговування платників Коломийської ДПІ надано понад 5300 адміністративних послуг

опубліковано 12 квітня 2021 о 10:10

Протягом січня - березня  2021 року фахівцями центру обслуговування платників Коломийської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області  надано 5303 адміністративні послуги, в тому числі 504 - в електронній формі.

Найбільше надійшло запитів від громадян про видачу довідки про отримані доходи - 3198. Також попитом користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За звітний період надано 1190 таких карток.

Крім цього, впродовж січня-березня 2021 року надано 435 послуг щодо надання витягу з реєстру платників єдиного податку, 339 - щодо реєстрації книг обліку розрахункових операцій, 58 - щодо реєстрації реєстратора розрахункових операцій, 33 - щодо видачі довідки про доходи.

Фахівці податкової служби з метою запобігання поширення вірусу COVID-19, рекомендують платникам податків користуватись електронними сервісами ДПС для подання звітності, отримання адміністративних послуг та сплати податків.