Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрі обслуговування платників Долинської ДПІ надано 954 адміністративні послуги

опубліковано 26 березня 2021 о 10:01

Фахівцями центру обслуговування платників Долинської ДПІ за два місяці 2021 року відвідувачам надано 954 безоплатні адміністративні послуги.

Так, за цей період платникам видано 481 картку платника податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників.

Також, звернулось 107 громадян за відомостями з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

За січень - лютий 2021 року, за отриманням витягів з реєстру платників єдиного податку звернулось 90 суб’єктів підприємницької діяльності.

Крім вищезазначеного, фахівці ДПІ за цей період зареєстрували 50 реєстраторів розрахункових операцій, 3 книги обліку розрахункових операцій та 42 книги доходів і витрат та видано 75 довідок про відсутність боргу.

Звертаємо увагу платників податків, що при відвідуванні Центру обслуговування платників необхідно дотримуватись правил рекомендованих МОЗ та надавати перевагу отриманню послуг в онлайн-режимі, використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.