Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За два місяці 2021 року Центром обслуговування платників Калущини надано 1718 адміністративних послуг

опубліковано 23 березня 2021 о 15:21

За січень - лютий 2021 року Калуською ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області видано картки платника податків та внесено до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків по 538 громадянах, внесено 3 відмітки до паспорта громадян, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків.

 

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків видано 30 карток.

 

Калуською ДПІ за січень-лютий 2021 року взято на податковий облік 137 СГД ( 37 - юридичних та 100 - фізичних осіб).

 

Також надано 117 витягів з реєстру платників єдиного податку. Крім вищесказаного, фахівці інспекцій зареєстрували 14 книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку, 91 книгу обліку розрахункових операцій, зокрема у лютому 43.

 

Нагадуємо, що фахівці центру обслуговування платників надають адміністративні, консультаційні та інформаційні  послуги, здійснюють прийом звітності та вхідної кореспонденції.