Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року до місцевих бюджетів Надвірнянщини надійшло майже 26 млн гривень єдиного податку

опубліковано 17 листопада 2020 о 14:07

З січня по жовтень 2020 року платники податків, що перебувають на обліку в Надвірнянській ДПІ, сплатили до місцевих бюджетів 25,6 млн грн єдиного податку, додатково надійшло 840 тис. гривень.

Зокрема, за рахунок платників єдиного податку юридичних осіб забезпечено надходження у сумі 3,8 млн грн, платників єдиного податку фізичних осіб у розмірі 21,6 млн грн та юридичних осіб, які перебувають на IV групі єдиного податку у сумі 247 тис. гривень.

Звертаємо увагу, що у разі порушення платниками єдиного податку першої та другої груп строків сплати авансових внесків єдиного податку, нарахування штрафних санкцій здійснюється в розмірі 50 відсотків ставки єдиного податку, обраної платником, за кожний випадок несвоєчасної сплати або несплати авансових внесків єдиного податку. До суб'єктів господарювання, які перебувають на третій групі єдиного податку у випадку порушення строків сплати визначених податкових зобов'язань будуть застосовані штрафні санкції у таких розмірах:

- при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, - у розмірі 10 відсотків погашеної суми податкового боргу;

- при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, - у розмірі 20 відсотків погашеної суми податкового боргу.