Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 8 тисяч адміністративних послуг надали платникам працівники ЦОП Надвірнянського управління

опубліковано 14 серпня 2020 о 14:54

У Надвірнянському управлінні повідомили, що за січень-липень 2020 року фахівці Центрів обслуговування платників надали 7769 адміністративних послуг.

Найбільш популярною є послуга з видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспорта громадянина України. Нею скористались 3083 громадянина.

Попит мають і інші послуги, зокрема з отримання довідки про суми і джерела виплачених доходів та утриманих податків – 1994; реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платника єдиного податку – 410; реєстрації платників єдиного податку – 709; надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 582; видачі довідок про відсутність заборгованості з платежів – 142.

Крім того, зареєстровано 435 книг обліку розрахункових операцій, 167 реєстраторів розрахункових операцій та 159 розрахункових книжок.

Податківці нагадують, що для отримання повного спектру адміністративних послуг платники податків можуть скористатися сервісом «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua).