Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві скарбниці Надвірнянщини отримали 189 мільйонів гривень

опубліковано 14 серпня 2020 о 14:43

Як повідомив начальник Надвірнянського управління ГУ ДПС в Івано-Франківській області Василь Гнатюк, за 7 місяців поточного року платники податків Надвірнянського району спрямували до місцевих скарбниць 189 мільйонів гривень.

Понад 67 відсотків доходів бюджетів складають надходження податку на доходи фізичних осіб – з початку року від роботодавців і громадян надійшло 126,9 мільйони гривень, що на 4,5 мільйони гривень більше, ніж торік.

Серед найбільших платежів – і надходження плати за землю, якої за сім місяців перераховано понад 25,4 мільйони гривень, з них 22,9 мільйони гривень громади отримали від СГД-юридичних осіб та 2,5 мільйони гривень - від фізичних осіб.

Підприємці, підприємства та сільгоспвиробники, які застосовують спрощену систему оподаткування, перерахували 17,9  мільйонів гривень єдиного податку.

Крім того, підприємства, установи та приватні підприємці спрямували 10,5 мільйони гривень рентної плати за користування надрами, 2,8 мільйони гривень акцизного податку з реалізації підакцизної продукції, 2,5 мільйони гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки тощо.