Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В податковій службі привітали ветеранів та пенсіонерів з нагоди 15-річниці створення ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України»

опубліковано 17 листопада 2021 о 13:48

Сьогодні з нагоди 15-річниці створення громадської організації  «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України» відбулася урочиста нарада в режимі онлайн-конференції з працівниками обласних ДПС та почесними ветеранами податкової служби країни. На нараді в.о.голови ДПС України Євгеній Олєйніков привітав присутніх пенсіонерів та ветеранів служби зі святом, подякував за їх вагомий внесок в розбудову податкової служби та становлення податкової системи в країні.

Серед запрошених на онлайн-зустріч, були представники ветеранів та пенсіонерів-податківців Прикарпаття, а також начальник ГУ ДПС в Івано-Франківській області Ірина Столярик. Очільниця служби Івано-Франківщини щиро привітала ветеранів та пенсіонерів-податківців зі святом та висловила вдячність за багаторічну службу та високий професіоналізм.

“На жаль, карантинні умови сьогодні не дають нам можливості зустрітися з усіма ветеранами служби. Проте ми вдячні Вам усім за неоціненний багаторічний вклад у розвиток податкової служби країни та області зокрема. Ваш величезний досвід в роботі є міцним фундаментом для професійного росту наших молодих працівників. Тож сьогодні від імені всієї служби дозвольте ще раз подякувати Вам за самовіддану працю, побажати, насамперед, міцного здоров’я, невичерпної енергії, достатку, щастя та добра.”

Ветерани податкової служби також подякували начальнику ГУ ДПС Ірині Столярик за активну участь та підтримку місцевого осередку ВГО «Асоціація ветеранів ДПС України».