Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася спільна онлайн-нарада податкової служби з ВГО «Асоціація платників податків України»

опубліковано 12 жовтня 2021 о 14:27

Сьогодні заступник начальника ГУ ДПС Наталія Зікрата, заступник начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС Оксана Грушецька прийняла участь у спільній тристоронній онлайн-нараді  з ВГО «Асоціація платників податків України», департаментами ДПС України. 
 
Модератором заходу була генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко. 
 
Темою для обговорення були проблемні питання бізнесу в частині податку на додану вартість, а саме: віднесення платників податків до категорії ризикових, зупинення реєстрації, відмова у реєстрації  ПНН/РК, скасування таблиці даних платника ПДВ, відшкодування ПДВ, контрольно-перевірочні заходи, а саме: повідомлення-рішення, які наразі оскаржуються в податкових органах. 
 
Окремим питанням розглянуто спектр послуг, які надаються платникам податків органами ДПС, про можливість платникам автоматично, вчасно та зручно моніторити своїх контрагентів, щоб не потрапити   до переліку ризикових. 
 
Для платників податків тематика такого онлайн-вебінару є однією із затребуваних, а тому завжди збирає значну аудиторію платників податків. 
 
На заході були присутні понад 120 учасників з різних регіонів України.