Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Прикарпатті нагородили найкращих роботодавців року

опубліковано 03 вересня 2021 о 16:02

Сьогодні, напередодні Дня підприємця пройшла церемонія нагородження компаній-переможців Івано-Франківщини, які здобули звання «Кращий роботодавець року». Захід відбувся за участі голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук, заступника начальника Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Наталії Зікратої, а також представників Департаменту управління праці, ГУ Пенсійного фонду України в області, управління Держпраці та Обласного центру зайнятості.

Із перемогою тріумфаторів привітала голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук.

«Приємно зазначити, що за ініціативи виконавчого комітету обласної тристоронньої соціально-економічної ради на Івано-Франківщині знову відновлено проведення обласного огляду-конкурсу на звання «Кращий роботодавець року», – підкреслила очільниця Прикарпаття. – Його проведення сприятиме збереженню та створення нових робочих місць, заохоченню роботодавців до підвищення продуктивності праці, забезпеченню гідної оплати праці, впровадженню комплексного та системного підходу до створення належних умов праці».

Докладніше: https://bit.ly/3kThldo

З вітальним словом виступила і Наталія Зікрата: «Сьогодні ми відзначили керівників підприємств та підприємців, що створили та керують успішним бізнесом, насичують ринок вітчизняними товарами і послугами, і саме основне створюють нові офіційні робочі місця в нашій області у таких галузях як промисловість, сільське і лісове господарство, торгівля, готельно-ресторанний бізнес, будівництво і транспорт. – Також додала: Зате, що ви працюєте відкрито і дотримуєтесь вимог законодавства ви і отримуєте визнання, на яке заслуговуєте».

Також Наталія Зікрата від імені податківців привітала підприємців з професійним святом - Днем підприємця. Висловила велику подяку за співпрацю, активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму, ініціативність та побажала підприємцям  зростання бізнесу, більше прибутків та добробуту для їх сімей. 

Переможцями конкурсу визнано 35 роботодавців у номінаціях: промисловість, сільське і лісове господарство, торгівля, готельно-ресторанний бізнес, будівництво і транспорт, надання медичних послуг. А всього на конкурс було подано 170 заявок.

До слова, конкурс покликаний на формування у суспільстві не сприйняття до використання неоформлених найманих працівників, виплати заробітної плати в «конвертах» та використання різних схем ухилення від оподаткування.